Friday, March 4, 2011

Selamat Datang SEPHORA



hi..selamat datang SEPHORA...dah lama saya tunggu awak datang ke Malaysia...heheh datang juga anda ke sini...selama ni saya dah bace banyak kat blog...pasal SEPHORA nak datang Malaysia..tapi tak percaya..sebab dari 2008 die nak datang tak datang2 juga.. hehehe..dulu kate nak masuk sekali ngan Singapore...tapi hampa.....sadddd...tak juga....tapi setelah melihat kat dalam askCLEO Malaysia... baru boleh percaya....sekali lagi nak great kuat kuat


SELAMAT DATANG ....SEPHORA...

ok kepada sesiapa yang tak tau pasal makcik SEPHORA ni...hehehe actually die berkonsepkan 'one stop centre'...semua benda ade kat sini... hehhehe macam macam ade.. dari hujung kaki sampai hujung rambut la...dan bermacam2 macam brand....dulu saya impress smashbox masuk malaysia.. akhir tahun lepas Max factor masuk Malaysia...now saya sangat suka bila Sephora masuk Malaysia...

kenapa saya gembira sangat...hahahaah.. sebab kulit saya rare...bukan belagak ke nennennene ke ape ke... tapi kulit saya selalulah ade masalh nak cari foundation.... dan selalulah ade diskriminasi kat negara sendiri.. percaya atau tidak.. saya beli foundation online tau... sebab kat sini tade range kale saya...dan normally lagi murah..s addddd....

Dengar cerita die dibuka April ni....tapi melihat kepada construction kat Starhill macam lambat lagi je.. takpelah kita tunggu je la ekkk....hope en SEPHORA menggembirakan hati kita semua... love u...

p/s jangan lupa lawat FB GG banya high-end designer bags for grab.. hiks hiks

0 comments: