Monday, July 4, 2011

adele..adele


hurmmm...adele im in love...


she's adorable...'someone like you'...seriously u 'killed' me...

Saturday, March 5, 2011

Rasanya dah lama saya hunting kasut ini…owhhh apa itu Loafers…dia sort of kasut bertutup la…fully covered…sangatlah chantek……boleh meleleh air liur kalau tengok… heheheh…dalam beberapa bulan ni saya buat sedikit research pasal Loafers ni.. dari yang mahal sampai yang murah…

Loafers for women memang susah sket nak jumpa yang lawa…banyak dah saya survey….dari yang mahal sampai la yang murah.. memandang kaki saya sedikit kembang didepan.. that’s y saya rasa loafers ade paling menarik untuk saya

Cuba lihat ni…Coach Cherry Flat…cantik kan… wooooaaaa meleleh air liur tengok ni… ade several colors…black..pink…and ini adalah yang paling menawan kalbu… the price…USD 138 more a less RM 417 plus shipment bagai.. nearly rm 700 la jugak.. hehehe tak sure tapi memang lawa kan…tapi macam Coach ni kita hold dulu la.. hehhehe


Then kita pergi my second option

From LEWRE…ehhehe ni murah je.. tak sampai rm 300 pon.. then boleh lah didapatkan di pasaraya berdekatan… hahahhaha…or kalau u all nak free g masuk contest tue.. heheheh.. free je kan

For more information boleh lah g website die

http://www.askcleo.com.my/index.php?option=com_content&view=malaysia&Itemid=73

p/s saya baru belik baju baru.. hehehe tadi nanti saya review....

Friday, March 4, 2011

jum Join #ChurpChurp and buat duit dengan senang



hi..selamat datang SEPHORA...dah lama saya tunggu awak datang ke Malaysia...heheh datang juga anda ke sini...selama ni saya dah bace banyak kat blog...pasal SEPHORA nak datang Malaysia..tapi tak percaya..sebab dari 2008 die nak datang tak datang2 juga.. hehehe..dulu kate nak masuk sekali ngan Singapore...tapi hampa.....sadddd...tak juga....tapi setelah melihat kat dalam askCLEO Malaysia... baru boleh percaya....sekali lagi nak great kuat kuat


SELAMAT DATANG ....SEPHORA...

ok kepada sesiapa yang tak tau pasal makcik SEPHORA ni...hehehe actually die berkonsepkan 'one stop centre'...semua benda ade kat sini... hehhehe macam macam ade.. dari hujung kaki sampai hujung rambut la...dan bermacam2 macam brand....dulu saya impress smashbox masuk malaysia.. akhir tahun lepas Max factor masuk Malaysia...now saya sangat suka bila Sephora masuk Malaysia...

kenapa saya gembira sangat...hahahaah.. sebab kulit saya rare...bukan belagak ke nennennene ke ape ke... tapi kulit saya selalulah ade masalh nak cari foundation.... dan selalulah ade diskriminasi kat negara sendiri.. percaya atau tidak.. saya beli foundation online tau... sebab kat sini tade range kale saya...dan normally lagi murah..s addddd....

Dengar cerita die dibuka April ni....tapi melihat kepada construction kat Starhill macam lambat lagi je.. takpelah kita tunggu je la ekkk....hope en SEPHORA menggembirakan hati kita semua... love u...

p/s jangan lupa lawat FB GG banya high-end designer bags for grab.. hiks hiks

Thursday, January 6, 2011


AUTH COACH Velvet Brown Size 7 US Shoes

Brand/Style Coach
Size US 7 (If you are size 6 @ 6.5 in Malaysia, This shoes is for you)
Condition: NEW
Width Medium (B, M)
Color Brown
Velvet

rm350(RRP rm 1250)

AUTH FERGIE TURBULENT Taupe Boots Shoes 6.5 boots

Brand/Style: FERGIE TURBULENT
Size: US 6.5
Condition: New In Retail Box
Width: Medium (B, M)
Color: Brown
Material: Genuine Leather Upper and Man Made Sole
Specs: 4 1/2 inch heel and a 1 inch platform

rm 350


AUTH FERGIE Traffic Black/brown Boots Ankle Shoes 6.5 Boots

Brand/Style: FERGIE Traffic
Size: US 6.5
Condition: New In Retail Box
Width: Medium (B, M)
Color: Black
Material: Genuine Leather Upper and Man Made Sole
Specs: Zipper closure for easy on/off access and Shaft measures 2 Inches, Circumference measures 9 Inches, and 4.75 Inch Heel

rm 350


AUTH FERGIE Gangster Bronze/Black Shoes 6.5 boots

Brand/Style: FERGIE Gangster
Size: US 6.5
Condition: New In Retail Box
Width: Medium (B, M)
Color: Bronze/Black
Material: Genuine Leather Upper and Man Made Sole
Specs: 4 1/2 inch heel

rm 350

Monday, November 22, 2010

ESTEE LAUDER SET W



ESTEE LAUDER SET W

Dark Pink Pouch (280mm x 170mm)

Deluxe Eyeshadow Compact (10 Ivory Slipper, 11 Riviera Rose, 35 Hot Cinnamon, 47 Nude Fresco, 45 Lavish Mink, 71 Enchated Forest, 01 Pink Flash, 23 Berry Burst, 09 Amethyst Spark, 63 Tempting Mocha, 19 Winking Periwinkle, 30 zsugar Cube; 07 Smoky Ember, 72 Amazing Grey, 31 STar Orchid, 73 Peacock Blue, 13 Tranquil Moon, 66 Candy Crave)

Pure Color Longlasting Lipstick 116 Candy

Pure Color Gloss (27 Pink Kiss and 09 Rock Candy)

MagnaScopic Maximum Volume Mascara 01-Black- 3.5ml

Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF 10/PA++ 2W1 Sand 36

Artist's Eye Pencil 01 SoftSmudge Black

Pleasures Bloom Perfume Vial

Sample Sachets- 4

rm230

;;